Lang, stoer kussen - Tijgers

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML010

Welcome to my jungle (130)

De meeste tijgers wonen in het bos - vandaar hun camouflagestrepen - of in graslandschappen maar deze MIMI'lou tijgers vertoeven het allerliefst op het zachte kinderbed of in de zetel om lekker cosy tv te kijken of een boekje te lezen.

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CUSH18

TypeKussens
KleurBruin
ThemaDieren
Vormrechthoek
Korting- 50 %

Lang diep oranje kussen met stoere tijgerprint en blauw afgewerkte rand. Een hip accessoire voor in je kindjes - of je eigen - interieur van het Franse creatieve merk MIMI'lou. De hoes is verwijderbaar.

Afmetingen: 25 x 55 cm

Materiaal: 100% katoen, vulling in polyester

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.550.030.4
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories