Leerrijk boek - Lannoo's grote encyclopedie van alle kennis

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ20765

De wonderen van de ruimte, de aarde, de natuur, het menselijk lichaam, wetenschap en geschiedenis in ongeziene 3D-computeranimaties.

...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De wonderen van de ruimte, de aarde, de natuur, het menselijk lichaam, wetenschap en geschiedenis in ongeziene 3D-computeranimaties.

Ontdek het mysterie van het graf van Toetanchamon. Leer hoe tsunami's, tornado's en aardbevingen ontstaan, en hoe warm de zon vanbinnen is.Zie hoe sterren ontstaan, hoe een T-rex er vanbinnen uitziet en hoe ons DNA is opgebouwd.

Reis in de tijd en ontdek de Chinese Muur, het Parthenon en de slagvelden van de twee wereldoorlogen.Onderzoek signalen uit de ruimte, magnetische krachten en de wetenschap van vuurwerk.

ISBN: 9789401413992
Aantal pagina's: 360
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
203102.2
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.