Leerrijk Kapla kunstboek volume 1 - rood

Staat: Nieuw product

Kapla

EB250

KAPLA? Met de KAbouter PLAnkjes kun je blijven creëren! Ben je helemaal verknocht aan de charmante houten plankjes? Dan is dit boek de volgende stap voor jou. Met mooie foto's kom je op nieuwe ideeën om te bouwen, je komt tot nieuwe inzichten en kan evolueren tot een echte bouwmeester! 

De Kapla blokjes stimuleren de verbeelding, de creativiteit, de motorische vaardigheden en het ruimtelijk inzicht voor je kapoen. 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LIVR1

Eerste deel van een serie van 4 KAPLA-kunstboeken. Dit boek vormt een ideale introductie tot de wereld van de KAbouter PLAnkjes. Met het eerste kunstboek voor beginners kun je geweldige creaties bouwen met de houten planken van KAPLA. Een publicatie van hoge kwaliteit met prachtige foto's van met de hand geschetste technische tekeningen.

Alle voorbeelden kunnen met 1 Kapla Box 200 stuks worden gemaakt.

Afmetingen: 23,5 x 23,5 cm
Aantal pagina's: 28 

KAPLA® is speelgoed maar ook een pedagogisch hulpmiddel dat vaak gebruikt wordt in scholen. Het gebruik van de identieke losse plankjes, ontwikkelt de bekwaamheid om in een 3-dimensionale ruimte te denken en het staat het kind toe de bouwmethodes te laten ontdekken en te verfijnen.

Het kind ontwikkelt, alleen of in een groep, originele en gecompliceerde bouwwerken en kiest de vormen volgens eigen creativiteit. Deze activiteit vraagt tegelijkertijd precisie en fantasie. Een wiskundig denkspel wat tevens een beroep doet op de logica en verbeelding. Het is een allesomvattend spel, geschikt voor alle leeftijden.

Een KAPLA® bouwer is de maker van het vergankelijke. De creatie eindigt altijd in een instorting. Er blijft een hoopje plankjes over voor het bouwen van een nieuw kunstwerk. Wat telt, is niet het realiseren van iets maar al bouwende zichzelf te ontplooien tijdens het creëren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.325
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/06/2021
verzorgd boekje maar slechts enkele voorbeelden en niet voor alle bouwwerkjes een uitleg
KAPLA staat voor KAbouterPLAnkjes en is uitgevonden door de Nederlander Tom van der Bruggen in de jaren 80. Dit pedagogisch bouwspel helpt kindjes om constructies te bouwen volgens een plan of volgens hun eigen fantasie. Een allesomvattend spel dat de logica bevordert, de creativiteit ontwikkelt en de concentratie en doorzettingsvermogen stimuleert. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.