Leerrijk prentenboek Willewete - Ridders

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ23086

Wil je alles weten over ridders? In dit boek lees je meer over hoe ridders eruitzien en wat ridders doen. Wat is een harnas? Hoe word je een...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurSuzan Boshouwers
IllustratorMarjolein Hund
GenrePrentenboek
ThemaKunst en cultuur
Wil je alles weten over ridders? In dit boek lees je meer over hoe ridders eruitzien en wat ridders doen. Wat is een harnas? Hoe word je een ridder? Wat doet een schildknaap? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuk liedje, een knutselopdracht, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Willewete boeken zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over leven in het verleden en het leven nu. Op een spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.
Clavis splitst de Willewete-serie op in 4 grote categorieën: geschiedenis, veel te doen, de wereld en natuur. Willewete 'Ridders' komt uit de categorie geschiedenis.

Auteur: Suzan Boshouwers
Illustrator: Marjolein Hund
ISBN: 9789044821055
Vanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.526.500.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.