puzzle Animaux et chiffres

Leerrijke inlegpuzzel - Beestachtig telplezier

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28950a

Eén koe, twee paarden, drie varkens … en hoeveel kippeneieren zijn er te zien? Met deze beestachtig sterke inlegpuzzel leren kinderen al spelend...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Eén koe, twee paarden, drie varkens … en hoeveel kippeneieren zijn er te zien? Met deze beestachtig sterke inlegpuzzel leren kinderen al spelend de dierenwereld en de getallen van 1 - 10 kennen. De puzzel bevat 20 houten stukken met liefdevolle illustraties en gemakkelijk te grijpen knoppen.

Materiaal: multiplex.
Afmetingen: 51,5x16 cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.42.551.70.538
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301961