Leerzaam boek - Lannoo's Grote Encyclopedie van de ruimte - het heelal zoals je het nooit eerder zag

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN021

Apollo 11 inspiratie (119)

Kom aan de hand van indrukwekkende 3D-afbeeldingen alles te weten over de sterren, de planeten en de ruimtevaart. Reis mee naar de planeten en manen van ons zonnestelsel. En ontdek alles over de zwarte gaten, meteorieten, sterrenbeelden en rode superreuzen. Neem een kijkje in een ruimtevaartuig, maak een ruimtewandeling en leer hoe een ruimtepak werkt.

Dit boek heeft alles om van jou een echte ruimte-kenner te maken!

19,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401437868

Leeftijdvanaf 8 jaar
GenreEducatieve boeken

Het meest complete geïllustreerde naslagwerk over de mysterieuze ruimte.

Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 208
Afmetingen: 31 x 27 cm
Verschijningsdatum: 27/09/2016
Uitgeverij: Lannoo

Leeftijd: <12 jaar

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.310.261.37
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories