Leerzaam, leuk boek - In je eigen tuintje plantjes kweken en knutselen

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN032

Van stekjes planten, over bloempotten schilderen tot fijne tips om je gezaaide plantjes te benoemen... je vindt het allemaal terug in deze fijne gids voor de kleine tuinier met groene vingers.

Een super boek om te geven en te krijgen, met trendy en stijlvolle illustraties in Scandinavische stijl. Dit doe-het-zelf boek staat vol creatieve tips, die op een speelse manier stap voor stap worden uitgelegd, om tuinieren voor kinderen super leuk en interessant te maken. Alle beschrijvingen worden op speelse wijze weergegeven.

12,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000359370

Leeftijdvanaf 6 jaar
GenreEducatieve boeken

Waarom zijn er niet meer non-fictieboeken die kinderen kunnen gebruiken zonder inmenging van de ouders? Vanuit die gedachte is het idee geboren van Clara Lidströms en Anna Karin Nybergs doe-het-zelfboeken voor kinderen: een praktische serie die gericht is op kinderen in de lagere school die graag bakken, repareren en (moes)tuinieren.

Tuinieren met kinderen was nog nooit zo leuk als met dit fijn boek van Lannoo. Stapsgewijs wordt alles uitgelegd met duidelijke kleurentekeningen, kleurenfoto's en illustraties in zachte tinten. Met dit heerlijk en fantasierijk boek zijn kinderen helemaal klaar om zelf te gaan experimenteren in de tuin of de terrastuin. In je eigen tuintje bevat duidelijke beschrijvingen van eenvoudige projecten met planten, potjes, zaden en tuinieren. Kinderen kunnen zo zelf bijvoorbeeld tomaten en zonnebloemen laten groeien, knoflook planten en knoflookkaas maken, een potje bonen knutselen en nog meer dingen die de natuur te bieden heeft. De vele tips zijn leuk, makkelijk en geven je plezier in creatief bezig zijn.

Auteurs: Clara Lidström & Annakarin Nijberg
Illustrators: Katy Kimbell & Li Söderberg
Uitgeverij: van Holkema & Warendorf
Aantal pagina's: 56
Thema's: doe het zelf, creatief, natuur
Afmetingen: 24,7 x 20,3 x 1,3 cm
Verschijningsdatum: maart 2018
Leeftijd: 8-11 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.210.250.34
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.