Leeuw hoes voor wheely Bug Zwart small

Staat: Nieuw product

Wheely Bug

HEB090

Streelzachte Wheely Bug pluche (9)

Deze leeuwenhoes combineer je met de zwarte Wheely Bug body. Je kan deze zwarte body en hoezen ook apart kopen (indien je al een zwarte Wheely Bug hebt en je een keer van hoes wil wisselen om je kind een 'nieuwe' rijdende bug te schenken). Indien dit je eerste aankoop is, dan raden we je aan om een pakket (body en hoes samen) te nemen dat voordeliger in prijs is.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WBLION

Deze zachte Leeuw hoes trek je met een elastiek over de body van de zwarte Wheely Bug (small). De hoes is lekker zacht om op te gaan zitten en brengt het schattigheidsgehalte van de zwarte Wheely Bug meteen een niveau hoger! 

Let op: Deze leeuw hoes is enkel geschikt voor de zwarte Wheely Bug body small.

Afmetingen: 38 x 23 cm 
Materiaal: 100% polyester
Wasadvies: enkel handwas in warm water. Steek de hoes niet in de droogkast, strijk ze niet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Wheely Bug - De Wheely Bug loopwagen is ontworpen in Australië en won diverse internationale awards waaronder Best Australian toy en Good toy . De Wheely Bug is erg veilig en gebruiksvriendelijk voor peuters en kleuters. Met zijn lichte en vriendelijke ontwerp is hij een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Met 4 zwenkwieltjes voor bewegingen in elke richting. Erg bevorderend voor de grove motoriek van je kids en hun verdere ontwikkeling.Wheely Bugs, gebouwd voor jarenlang plezierHet lichaam is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De afgeronde hoeken zorgen voor een veilige, ergonomische basis . De wiebelende voelsprieten zijn gemaakt van roestvrij stalen veren en hebben een interne snoer om te voorkomen dat je kleintje ze eruit trekt. De duwbeugel is van roestvrij aluminium.
Collectie Streelzachte Wheely Bug pluche
Inspiratie en stories