Legspel Dierlijk vierkant

Beestige legpuzzel in vrolijke kleurtjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1071

Gezelschapsspelen van HABA (25)

Legplezier met kat, muis, en kikker. Dit vrolijke legspel zal je mini fascineren door zijn eindeloze mogelijkheden en combinaties.

Leg de stukken volgens de 12 voorbeeldkaarten of gewoonweg wild door elkaar.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306292001

CollectieHaba spelletjescollectie
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Legspel Dierlijk vierkant van Haba is een beestachtig legspel voor de kleinste legkampioenen. Dit bevordert op speelse wijze de fijne motoriek en concentratie. De stevige houten puzzelstukken zijn prachtig vormgegeven en nodigen de kleintjes uit om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Leeftijd: vanaf 2 jaar

18 stukken, 12 voorbeeldkaarten, 1 legbord

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories