rideau de douche demi-lune

leuk douchegordijn met halve maantjes

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ16624

Dit wondermooie douchegordijn met halve maantjes doet je in een wip de winter vergeten. Dit grafisch gordijn tovert meteen een lach op je gezicht...

71,50 €

50,05 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit wondermooie douchegordijn met halve maantjes doet je in een wip de winter vergeten. Dit grafisch gordijn tovert meteen een lach op je gezicht want het doet spontaan denken aan de eerste zonnestralen. Inhoud: douchegordijn met metalen oogringen en bevestigingsringen uit roestvrijstaal. Materiaal: 100% katoen met acryllaagje. 100% waterdicht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16020000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.