Leuk parcoursspel - Chat Perché

Staat: Nieuw product

Janod

JS342

'Chat perché' is een geluksspel, waarbij de snelste kat van de buurt het meeste kans maakt om te winnen. Smokkel jij al je vis, vlees en melk stiekem voorbij de hond?

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02750

SamenstellingenKarton
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Word de meest sluwe en snelste kat van de buurt! Neem zoveel mogelijk voedsel (vlees, melk, vis, ham) terwijl je door de wijk wandelt, maar let op dat de hond je niet berooft. Gelukkig zijn er ook struiken om je achter te verbergen en bomen om in te kruipen.

Duur spel: 30 min. Afmetingen spelbord: 33 x 33 cm.
Geschikt voor 2 tot 4 spelers tussen 6 en 12 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.050.240.72
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.