Leuk rieten bunny handtasje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR337

Alles voor een paas feestje (87)

Deze hartverwarmende rieten mandje met gekke konijnenoortjes, snoezig snoetje en schattig pompomstaartje is ideaal om eitjes te verzamelen met Pasen of om mee te nemen naar een zomerse picknick.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 199397

CollectieSpring & Easter
TypeHandtassen
KleurBruin

Rieten tas 'Bunny' met schattige konijnenoren, staart en gezichtje. Heeft binnenin een geruite voering in een leuke perzikkleur. 

Afmetingen: 15,2 cm x 29,2 cm x 15,2 cm

-

Het Britse merk Meri Meri begon in 1985 met het maken van lieve wenskaartjes en groeide onder leiding van oprichtster Meredithe uit tot een netwerk van designers en kunstenaars die de allerleukste uitnodigingen, bakartikelen, verkleedkleren, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer produceren. Hun speelse mantra luidt heel toepasselijk 'we believe in childhood'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2915150.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories