leuk speelboekje*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

Neem je favoriete boekje overal mee naartoe. Dit leuke kijk- en speelboekje heeft een handig lusje waarmee je het kan vastmaken aan het...

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Neem je favoriete boekje overal mee naartoe. Dit leuke kijk- en speelboekje heeft een handig lusje waarmee je het kan vastmaken aan het autostoeltje, de wandelwagen, de luiertas of de box. Het safari boekje heeft een heleboel labels om aan te voelen en het natuur boekje heeft een gekleurd balletje om mee te spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101000.1
  • Door Antonina K.
  •  de 14/12/2018
leuk om mee te beginnen
Meer recensies...
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86170