Leuk strategiespel - Wilde vikingen

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Waar zitten die Wilde Vikings? En zijn ze klaar voor een spelletje vol strategie, tactiek, logisch denken en plezier?

Een schip voor mij, een schip voor jou: zo verdelen echte Vikingen hun buit. Wie echter slim plant en biedt, kan schepen met een hoop edelstenen veroveren.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5411

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Wilde Vikingen is een tactisch spel uit de reuze leuke spelletjescollectie van het topmerk Haba, een musthave voor in je spelletjeskast en uniek geschenk voor kleine stoere kapoenen.

 1 vikingdorp, 3 schepen, 40 edelstenen, 60 wapenrustingskaarten, 1 dobbelsteen, spelregels.

Aantal spelers: 2-5
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Spelduur: ongeveer 10 minuutjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories