leuke inlegpuzzel brandweer

Leuke inlegpuzzel brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30539

Tu-ta, tu-ta, de dappere brandweerman en de brandweermuis rukken uit. Natuurlijk hebben zij het zwaailicht ingeschakeld. Met de 6 puzzelstukken kunnen kleine puzzelvrienden de brandweerauto in elkaar steken.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302536

CollectieBrandweer
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Een goed begin om te leren puzzelen én de fijne motoriek te oefenen! Dankzij de grote knoppen kan je kindje de puzzelstukken makkelijk grijpen.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
Materiaal: multiplex.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.52.522.10.186
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.