Leuke inlegpuzzel voor eerste puzzelplezier

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20338

Wie wil met Tom en zijn grote zus in de tuin spelen? Daar leren kleine puzzelvrienden op speelse wijze en met veel plezier eerste kleuren en...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7391

TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Wie wil met Tom en zijn grote zus in de tuin spelen? Daar leren kleine puzzelvrienden op speelse wijze en met veel plezier eerste kleuren en vormen ontdekken! Met 6 houten stukken met grote, handzame knoppen om beet te pakken. Materiaal: multiplex, beukenhout. Afmetingen: 31 x 21.5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.14.533.20.688
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.