Leuke kledingset - ruiterdroom

Staat: Nieuw product

Haba

HAB578

Met dit mooie kledingsetje kunnen paardenfans van hun favoriete HABA-pop een echt amazone maken. Deze 4-delige set is perfect voor kleintjes die zot zijn van paarden. Spelen met hun pop doen ze vanaf nu: hop hop, in galop!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304582

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Avontuurlijke kledingset Ruiterdroom van de duurzame Duitse speelgoedfabrikant HABA. Deze set bestaat uit 1 zwarte cap, 1 lichtroze overhemd, 1 curdoroy paardrijbroek en 1 lichtbruin jasje met velours afwerking. Alle stuks passen voor de grote speelpoppen van 32 cm (Clea 304888 en Elisa 304889). De pop is niet inbegrepen.

Leeftijd: 1,5 jaar

Lengte: 32 cm.​​​

Wasadvies: wassen op 30°C

Materiaal: polyester

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152010.06
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!