Lief gezelschapsspel - Prinses op de erwt - kussens stapelen

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Eigenlijk gaat Enna, de kleine prinses op de erwt; helemaal niet graag naar bed, maar vandaag is ze erg moe. Om goed te kunnen inslapen bouwt ze in haar bed een hoge toren van matrassen, donzen dekbedden en kussens. Heerlijk zacht, maar ook heel wankel!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302378/302377

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Twee sprookjesachtige behendigheidsspellen. Wie helpt prinses Enna bij het stapelen van haar kussens, donzen dekbedden en matrassen, zodat ze eindelijk gelukkig kan inslapen?

Voor 2 - 4 spelers
Vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.67.623.50.37
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories