Lief knuffeldoekje - Gans Guitig

Staat: Nieuw product

Haba

HAB114

Gans Guitig is een geweldig toffe knuffeldoek. Ook mooi als welkomstcadeau voor baby’s bijvoorbeeld. Gans Guitig houdt niet alleen van knuffelen maar heeft ook een handige lus om de favoriete fopspeen aan te bevestigen. Zo heeft je kleintje die ook steeds bij de hand.

Dit knuffeltje past perfect bij de andere producten uit de reeks Gans Guitig. Check ze allemaal :-)

 

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303253

CollectieVoor baby's
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

De kleine Gans Guitig vleit zich tegen de kinderwangetjes, helpt bij het inslapen en troost de baby die tandjes krijgt.

Met lus om aan de favoriete fopspeen te bevestigen. Geschikt vanaf 6 maanden. Hoogte: 29 cm. Breedte: 24 cm. Materiaal: polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.68.320.10.098
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.