Lief knuffeltje Mila tetra - crème

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP050

Ssst, Mila slaapt al. Ga je mee met haar naar dromenland?

Dit zalig zacht lappenpopje in de vorm van een kat heeft een hartig neusje en is gemaakt uit zachte tetrastof. Mila heeft bovendien een wollen hoofdje: dat absorbeert vertrouwde geuren van thuis, het biedt geborgenheid en stelt je kleintje gerust als er even verdiet is.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-ML-MUS 200

CollectieMila
TypeKnuffelpopjes
KleurCrème

Slaapknuffeltje Mila Tetra Crème is een zacht knuffeltje uit ecologisch tetra katoen en afgewerkt met een schattig gezichtje. Aan haar staartje kan je makkelijk een tutje vastmaken. Dit zacht poesje is net zoals de rest van de Hoppa knuffelpopjes op een duurzame en ecologische manier geproduceerd. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, deze versie in donkerrood zal vast en zeker platgeknuffeld worden, denk je ook niet?

De Hoppa slaappopjes zijn verkrijgbaar in verschillende karakters en kleuren. Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Afmetingen: 35 x 26 x 4,5 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - wollen hoofdje
Wasadvies: enkel handwas, niet weken en niet geschikt voor de droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.