klerenset Lilli and Friends - regentijd

Lieve klerenset Lilli and Friends - Regentijd

Staat: Nieuw product

Haba

HAB141

poppen wereld van Haba (61)

Regent het buiten? Geen nood met deze leuke klerenset voor alle 30 cm grote HABA-poppen kan ook de favoriete pop van je kleine meid gewoon mee naar buiten.

Leuke set om helemaal mee in de fantasie van je kleintje te gaan en de speelmogelijkheden met haar zachtste poppenvriendin uit te breiden.

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303255

CollectieLilli en haar vriendjes
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Super lieve klerenset Regentijd van Haba voor de Lili and Friends pop, met 1 regenjas, 1 regenhoed en een paar rood gespikkelde laarsjes.

Materiaal: polyester

Geschikt voor kleine poppenmama's vanaf 1,5 jaar

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.52.834.50.184
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories