adorable faon Rieke

Lieve knuffel Rieke het reekalfje

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ09098

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit schattige reekalfje van Steiff is op zoek naar een...

79,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit schattige reekalfje van Steiff is op zoek naar een vriendje. Gemaakt van zachte pluche (100% polyester) dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Opgevuld met synthetisch materiaal. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.