pyjama rose pour poupon 42 cm

lieve pyjama voor Les Classiques pop (42cm)

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21157

Corolle: 'les Classiques 42cm' (25)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

24,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Voeg toe aan mijn lijst

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Kleine meiden vanaf 3 jaar vinden de pop van hun dromen, de bijhorende garderobe en verzorgingsproducten in de 'les classiques'-collectie.

In de zachte roze pyjama heeft jouw pop zoete dromen! Leg hem in zijn bedje of neem de pop mee bij jou in bed om samen lekker te slapen. Afgewerkt met een wondermooi bolletjes biesje en funky fluo strikjes. Met handige klittenband gaat de pyjama makkelijk aan en uit. Slaapzacht! Voor Les Classiques poppen van 42 cm en poppenmama's vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
04200.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

Référence fournisseur : y5477

Collectie Corolle: 'les Classiques 42cm'
Inspiratie en thema's