Ma Corolle 40ansCorolle feestoutfit

Staat: Nieuw product

Corolle

COR091

Bij elk feestje hoort een nieuwe outfit! Deze feestkledij werd ontworpen ter ere van de 40e verjaardag van het Franse poppenmerk inclusief feestelijke details, gouden accenten en tutu rok om mee rond te zwieren

Het #40ansCorolle kleedje geeft je pop een schattige look en past als gegoten voor de Ma Corolle pop van 36 cm.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210960

Ter gelegenheid van hun 40e verjaardag ontwierp Corolle de #40ansCorolle collectie. En ook dit ensemble met leuke feestelijke print en leuke rok komt ook uit deze collectie. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.