Ma Corolle kleedje Hiver Enchanté

Staat: Nieuw product

Corolle

COR088

Ma Corolle collectie by Corolle (64)

Geef je Ma Corolle pop een sprookjesachtige look met dit schattig poppenkleed. Het komt uit de Hiver Enchanté-collectie van het Franse poppenmerk, is vervaardigd uit stof van hoge kwaliteit en afgewerkt tot in de kleinste details.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211020

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Ma Corolle kleedje met korte mouwen Hiver Enchanté. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen, zoals deze mooi sprookjesachtig jurk met stippen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories