maf 3D-stapelspel 'super rino!'

Maf 3D-stapelspel - Super rino!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Jaaa!!! Super Rino is weer op weg. De beestachtige superheld klimt zonder vrees tegen de hoogste huizen op om naar boeven en schurken uit te kijken. Hij is zo sterk als een leeuw en zo sluw als een vos, maar ook zo zwaar als een neushoorn.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4741/302203

Leeftijdvanaf 5 jaar

Jaaa!!! Super Rino is weer op weg. De beestachtige superheld klimt zonder vrees tegen de hoogste huizen op om naar boeven en schurken uit te kijken. Hij is zo sterk als een leeuw en zo sluw als een vos, maar ook zo zwaar als een neushoorn. Dat brengt ook de sterkste flatgebouwen aan het wankelen. Kunnen jullie Super Rino helpen om zijn wankele missie te vervullen en de wolkenkrabber zo stevig mogelijk op te bouwen?
Een heldhaftig 3D-stapelspel voor 2 - 5 superhelden van 5 - 99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.54.311.80.45
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories