Magic box - Mirabile magus

Magische googledoos voor kinderen vanaf 8 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30553

Word jij een echte goochelaar met deze magische goocheldoos ? Verbaas je familie en vrienden met twintig coole goocheltrucs. Ontdek de codes in...

30,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09965

CollectieMagic
TypeGoocheldozen
Leeftijdvanaf 8 jaar
Word jij een echte goochelaar met deze magische goocheldoos ? Verbaas je familie en vrienden met twintig coole goocheltrucs. Ontdek de codes in het bijgevoegde boekje en krijg toegang tot filmpjes van echte professionele tovenaars via de website van djeco. Magie en plezier verzekerd! Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anne-Marie V.
  •  de 08/10/2020
Zeer goed
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Gekocht voor mijn kleindochter haar 7de verjaardag en is zeer goed onthaald.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!