Magische kleurplaten - Magic scribbels

Eerste kleurplaat voor jouw kleine kunstenaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1064

Klaar voor echte magie? Kleur met het waterpotlood de witte delen om de verborgen diertjes en figuurtjes tevoorschijn te toveren. Wanneer je de plaatjes laat drogen, verdwijnen de kleuren en kan je kindje opnieuw beginnen!

De 4 verschillende kleurplaatjes komen in een handig opbergzakje zodat je ze overal mee naartoe kan nemen.

9,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09067

TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleurrijke tekenset Magic Scribbels van Djeco heeft 4 flexibele geïllustreerde platen met een wit gebied dat verdwijnt, een potlood met waterreservoir en 1 dikke kartonnen achterkant.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 26 x 20 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!