Magische pen - Camille

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ888

Lovely Papers by Djeco (12)

Schrijf al jouw geheimen neer in je dagboek met deze prachtige blauw oranje pen. Dankzij de onzichtbare inkt kunnen andere jouw geschreven boodschappen niet zien.

Lezen doe je stiekem met je alles onthullende lampje op je magische pen.

2,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03767

CollectieLovely paper
TypeSchrijfbenodigdheden
Leeftijdvanaf 8 jaar

Camille Magic Pen uit de Lovely Paper Collectie van Djeco. Deze magische pen heeft onzichtbare inkt waarmee je geheime boodschappen kan schrijven. De geheime boodschappen worden zichtbaar door op het lichtknopje te duwen en op de geschreven tekst te schijnen.

Ontwerper: Camille Chew
Afmetingen: 13 cm
Leeftijd: vanaf 8 jaar

_

Lovely Papers van Djeco is collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en meer. Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories