Sjablonen Kawaïland

Magische set sjablonen - Kawaïland

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ375

Djeco DESIGN BY Collectie (278)

Prachtige taferelen, magische wezens, zotte figuren ... je tovert ze allemaal op je blad dankzij deze leuke set sjablonen van Djeco.

In Kawaiiland is niets te kleurrijk en is het elke dag feest, kom je mee?

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08862

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 4 jaar

Sjablonen Kawaiiland van Djeco, een creatieve tekenset. Met behulp van de 5 tekensjablonen teken je eenvoudig de mooiste elfjes! Nadat je de figuren op je blad hebt getekend kan je ze inkleuren, uitknippen, ... je gaat zo ver als je zelf wil.

Afmetingen sjablonen: 20 x 20 cm
Leeftijd: 4+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161520.098
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories