Magneetspel - Portranimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ711

Maak de gekste combinaties met dit fijn en kleurrijk magneetspel, het is een hele nieuwe manier om te spelen met magneten en de fantasie van je kleintje de vrije loop te laten gaan. Maak je eerste een pinguïn of een beer of een combinatie van beide...

19,30 €

11,58 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03087

CollectieGames
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
STOP/FINISTOP

Leuk magneetspel InZebox Portranimo van Djeco is een heerlijk behendigheidsspel waarmee kinderen de leukste portretten kunnen maken. Dit kleurrijk magneetspelletje bevat 38 houten magneten om mee aan de slag te gaan in verschillende vormen, kleuren om een gezicht te maken.

Alles past mooi samen in de metalen opbergdoos in de vorm van een gezicht - aan de ene kant blauw en aan de andere geel - handig om mooi samen te houden en makkelijk op te bergen. Ook leuk reisspel om mee op vakantie te nemen.

Afmetingen: 13,5 x 20,2 x 5,5 cm - doos: 16 x 21,5 x 6 cm
Materiaal: hout en metaal
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!