Magnetische gereedschapswagen - Brico'kids

Staat: Nieuw product

Janod

JS377

Spelen, maken, repareren... en rondrijden! Deze houten DIY trolley is er voor de kleinste makers. Leuk voor urenlang rollenspel of om mee rond te lopen rond het huis.

Perfect cadeau voor een mini bouwer zijn of haar eerste verjaardag.

87,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06478

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 30 %

Houten gereedschapswagen Brico'Kids van Janod, met 3 stukken magnetisch gereedschap (een hamer, schroevendraaier en sleutel) een schroef, 4 tandwielen en 18 accessoires waaronder nagels, schroeven, bouten en plankjes... de trolley heeft een metalen as waarop de wielen zijn vastgemaakt en is voorzien van tegengewicht tegen omkantelen. De wielen zijn voorzien van rubber zodat ze geen krassen maken op de vloer en minder lawaai maken.

Afmetingen: 37 x 33 x 44 cm

Leeftijd: 18 maanden - 3 jaar

Materiaal: hout

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.410.545.65
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.