Markeerstiften

Set van 6 magische stiften met twee verschillende punten

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER349

Mini cadeautjes, maxi pret! (281)

Voeg wat magie aan elk tekenmoment met deze pastel stiften! Diep van kleur en met de witte punt kan je er geheime berichten mee schrijven en vervolgens de verborgen boodschap onthullen wanneer je erover kleurt. De magische markeerstiften kunnen ook worden gebruikt om fouten te wissen.

Als je buiten de lijntjes kleurt, werk je gewoon bij met de witte punt voor een perfect resultaat, elke keer weer. Wacht enkele ogenblikken voordat je overkleurt voor het beste resultaat.

9,99 €

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770133

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's magische markeerstiften is een leuke set van 6 dubbelzijdige viltstiften in. Combineer ze met één van de geweldige Tiger Tribe kleursets voor urenlang creatief plezier! 

Inhoud: 6 magische markeerstiften met twee verschillende punten. Niet giftig, sneldrogend, geurloos en in water oplosbaar.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories