Markeerstiften

Set van 6 magische stiften met twee verschillende punten

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER349

Mini cadeautjes, maxi pret! (479)

Voeg wat magie aan elk tekenmoment met deze pastel stiften! Diep van kleur en met de witte punt kan je er geheime berichten mee schrijven en vervolgens de verborgen boodschap onthullen wanneer je erover kleurt. De magische markeerstiften kunnen ook worden gebruikt om fouten te wissen.

Als je buiten de lijntjes kleurt, werk je gewoon bij met de witte punt voor een perfect resultaat, elke keer weer. Wacht enkele ogenblikken voordat je overkleurt voor het beste resultaat.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770133

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's magische markeerstiften is een leuke set van 6 dubbelzijdige viltstiften in. Combineer ze met één van de geweldige Tiger Tribe kleursets voor urenlang creatief plezier! 

Inhoud: 6 magische markeerstiften met twee verschillende punten. Niet giftig, sneldrogend, geurloos en in water oplosbaar.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories