Matrasje voor Wobbel XL - Floral

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB070

Maak van je Wobbel XL pas écht een loungeplek met dit matrasje met bohemian bloemenmotief. Het is duurzaam, zacht, gezellig en lokaal geproduceerd in Europa.

De Wobbel decks zijn er in zachte kleuren en zijn gemaakt van fluweelachtige stoffen in mooie kleuren. Laat het chillen beginnen!

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DECKXL-FLOR

CollectieWobbel XL
TypeMatrasjes

Fleurig matrasje Floral voor de Wobbel XL is een mooi en zacht accessoires voor je balance board. Het Wobbel deck kan heel eenvoudig op het balans bord worden aangebracht met de dubbele elastiek en het bijpassend kussentje maakt het geheel nog zachter, deze is apart verkrijgbaar.

De Wobbel XL is niet inbegrepen, shop jouw favoriet in onze shop >

Afmetingen: 125 x 40 x 3 cm

Materiaal: gemaakt van zachte, fluweelachtige stof en duurzaam schuim ∙ OEKO-TEX-stof ∙ Inkt op waterbasis ∙ CFC-vrij ∙ Eerlijke productie ∙ Ontworpen in Nederland en volledig gemaakt in de EU

Wasadvies: wasbaar in de wasmachine

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.75
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.