Metalen loopwagen in retro racemodel

Staat: Nieuw product

Vilac

De oldschool racer van Vilac is perfect voor een eerste ritje. De metalen loopwagen is ideaal om lekker te racen over het tuinpad of in de...

125,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1104

CollectieVilac Premier âge
TypeLoopfietsen
Leeftijdvanaf 18 maanden
De oldschool racer van Vilac is perfect voor een eerste ritje. De metalen loopwagen is ideaal om lekker te racen over het tuinpad of in de woonkamer. Met rubberen banden en metalen koetswerk. De wielen en het stuur zijn nog niet gemonteerd, maar met de handige instructies vormt dat vast geen probleem! Voor kleine snelheidsduivels vanaf 1,5 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8023186
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!