Midas houten vormendoos - Geometric whale blue multi mix

Klassiek eerste houten sorteerspeelgoed

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3638

Stijlvol spelen met Liewood (69)

Geweldig speelgoed om te leren hoe je objecten kunt pakken en matchen. De houten puzzeldoos is gemaakt uit natuurlijke materialen en aangevuld met zachte kleuren.

Dit modern en duurzaam speelgoed is perfect om cadeau te doen, om je kleintje bezig te houden en het is gemaakt om generaties lang mee te gaan.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13063-9785-ONE SIZE-CU

SamenstellingenHout
CollectieMidas
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
PrintsWhale Blue
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Midas houten vormendoos Geometric Whale Blue Multi Mix van Liewood. De vormenbox wordt geleverd met acht houten blokken in vier verschillende vormen.

Materiaal: 100% beukenhout • vrij van schadelijke chemicaliën • getest volgens de laatste EU-regelgeving
Afmetingen: 10 x 26 x 10 cm
Wasadvies: niet onderdompelen in water, proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.1
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories