Middeleeuwse schaduwpoppetjes - Les histories du soir

10 schaduwpoppetjes in ridder thema voor de leukste projecties

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO226

Les histoires du soir by Moulin Roty (12)

Oneindig veel plezier en verbeelding dankzij dit prachtig schimmenspel van Moulin Roty.

Vecht een echte veldslag uit, sla iedereen tot ridder en maak de hofdame het hof door haar kasteel te veroveren met dit sprookjesachtig schaduwspel. Een geweldige manier om de verbeelding van een kind te ontwikkelen en eindeloos veel verschillende scènes uit te vinden!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711018

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Schaduwpoppetjes Middeleeuwen Les Histoires du Soir van Moulin Roty is een fijn setje met cut out schaduwen in een ridder thema uit de middeleeuwen om tot leven te brengen door op een muur of achter een scherm te projecteren, zodat kleintjes prachtige verhaaltjes voor het slapengaan kunnen bedenken.

Inhoud: 10 schaduwpoppetjes in middeleeuws thema
Afmetingen: de verpakking heeft een afmeting van 16 x 24 cm
Materiaal: karton en hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Les Histoires du Soir is een collectie vol verhalen, fantasie, verbeeldingskracht en magie. Unieke geschenk voor kinderen en hun ouders. Een geweldige manier om de verbeelding van je kind te prikkelen en eindeloos veel verschillende scènes uit te vinden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories