Mijn eerste spellen De Brandweer

Mijn eerste spellen De Brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (139)

Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de brandweermannen Max en Anton hulp nodig: als voorbereiding maken de spelers zich vertrouwd met de uitrustingsvoorwerpen van de brandweer. Daarvoor is een goed geheugen nodig: wie vindt de emmer, brandblusser en slang in de brandweerauto om alle branden te blussen?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

  • de verpakking zelf wordt een brandweerkazerne waarin gespeeld kan worden
  • fraai speeleffect: de slang kan aan spelfiguur en speldoos worden aangesloten


Inhoud: 1 brandweerkazerne (bodem van de doos), 1 speelfiguur brandweerman Max, 1 brandblusser, 1 emmer, 1 slang, 1 brandweerauto, 8 halfronde wegplaatjes, 6 ronde voorwerpplaatjes, 1 spelhandleiding.

Taal van de spelhandleiding: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans & Nederlands

Aantal spelers: 1 - 4 personen

Speelduur: 5 - 10 min

Geschikt vanaf 2 jaar.

Materiaal: hout, karton


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222270.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303808

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories