Mijn eerste spellen - voelen en tasten

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (26)

Robin heet je welkom op de mooie boerderij waar hij woont. Er gebeurt altijd wel wat! Vandaag spelen de dieren verstoppertje en moet Robin hen zoeken.

In vier verschillende spelletjes leren kleine kinderen door te voelen en te tasten de contouren van dieren herkennen en juist indelen. Daarnaast kunnen kinderen met het spelmateriaal vrij spelen en talrijke rollenspellen over de boerderij bedenken.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303136*

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Fijn spel 'Voelen en tasten' uit de eerste spellen reek van Haba. In deze doos zit uitgebreid spelmateriaal met 11 grote houten figuren, dit is ook de eerste kennismaking met spelregels in 4 spellen rond voelen en tasten.

Inhoud doos: 1 speelbord, 10 voeldieren (telkens 2 x haas, egel, eend, varken, kat), 1 speelfiguur Robin, 2 zakjes, 10 afdekplaatjes en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 1-3 personen

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: karton, stof en hout

Geschikt voor spelers vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
376.6271.23
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories