Mijn eerste spellen - voelen en tasten

Mijn eerste spellen - voelen en tasten

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Robin heet je welkom op de mooie boerderij waar hij woont. Er gebeurt altijd wel wat! Vandaag spelen de dieren verstoppertje en moet Robin hen zoeken.

In vier verschillende spelletjes leren kleine kinderen door te voelen en te tasten de contouren van dieren herkennen en juist indelen. Daarnaast kunnen kinderen met het spelmateriaal vrij spelen en talrijke rollenspellen over de boerderij bedenken.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Fijn spel 'Voelen en tasten' uit de eerste spellen reek van Haba. In deze doos zit uitgebreid spelmateriaal met 11 grote houten figuren, dit is ook de eerste kennismaking met spelregels in 4 spellen rond voelen en tasten.

Inhoud doos: 1 speelbord, 10 voeldieren (telkens 2 x haas, egel, eend, varken, kat), 1 speelfiguur Robin, 2 zakjes, 10 afdekplaatjes en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 1-3 personen

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: karton, stof en hout

Geschikt voor spelers vanaf 2 jaar


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
376.6271.23
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303136*

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories