Mijn eerste spellen - Wij ruimen op

Staat: Nieuw product

Haba

HABA knikkerbaan (44)

De kleine kater Tapsi heeft de hele dag gespeeld maar nu is het tijd om op te ruimen. Maar waar moeten de blokjes allemaal naartoe? Waar vindt de brandweer een plekje en waar hoort de knuffelgiraf? Wie de speelgoedplaatjes juist ordent, helpt Tapsi bij het opruimen.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Schattig coöperatief gezelschapsspel uit de eerste spellen reek van Haba.

Inhoud doos: 1 speelgoedkast (= speelbord op de bodem van de doos), 1 kater Tapsi, 18 speelgoedplaatjes (6 x blokken, 6 x knuffeldieren, 6 x voertuigen), 3 speelgoedkisten en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 1-3 personen

Spelduur: 5-10 minuten.

Materiaal: hout en karton

Geschikt voor spelers vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.86.615.50.52
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories