Mooi, multifunctioneel deken - La Línea off-white (75x95)

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC034

La Línea by mundo melocotón (17)

Lekker zacht, warm gewatteerd deken met kleine streepjes aan de ene zijde en zacht grijze kleur aan de andere. Het deken kan ook als speelmat gebruikt worden.

Super leuk en handig om in huis te hebben en mooi te combineren met de andere items uit de nieuwe La Línea-collectie van Mundo Melocotón.

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3036

CollectieLa línea
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurWit

Dit stijlvol deken is ook meteen een speelmat, het is groot genoeg en aangenaam zacht. Het deken, gemaakt van super zachte dubbele jersey/interlock katoen is lekker multifunctioneel en omkeerbaar. Je kan wisselen tussen de lichte grijze en de gestreepte kant. Handig, want een beetje afwisseling is af en toe erg welkom.

Streepjes zijn altijd een goed idee. En de La Línea-collectie van Mundo Melocotón zit er vol van. De mooie gestreepte basics zijn unisex en komen in 2 stijlvolle sobere kleuren, die je zelf kan combineren en aanvullen met items die je hart sneller doen slaan.

Afmetingen: 75 x 95 cm

Materiaal: 100% interlock katoen

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, vlak laten drogen, niet strijken

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.120.230.637
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie La Línea by mundo melocotón
Inspiratie en stories