Mooie middeleeuwse schaduwpoppetjes - Les histories du soir

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO226

Les histoires du soir by Moulin Roty (19)

Oneindig veel plezier en verbeelding dankzij dit prachtig schimmenspel van Moulin Roty.

Vecht een echte veldslag uit, sla iedereen tot ridder en maak de hofdame het hof door haar kasteel te veroveren met dit sprookjesachtig schaduwspel. Een geweldige manier om de verbeelding van een kind te ontwikkelen en eindeloos veel verschillende scènes uit te vinden! 

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711018

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schaduwpoppetjes Middeleeuwen Les Histoires du Soir van Moulin Roty is een fijn setje met cut out schaduwen in een ridder thema uit de middeleeuwen om tot leven te brengen door op een muur of achter een scherm te projecteren, zodat kleintjes prachtige verhaaltjes voor het slapengaan kunnen bedenken.

Inhoud: 10 schaduwpoppetjes in middeleeuws thema
Afmetingen: de verpakking heeft een afmeting van 16 x 24 cm
Materiaal: karton en hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Les Histoires du Soir is een collectie vol verhalen, fantasie, verbeeldingskracht en magie. Unieke geschenk voor kinderen en hun ouders. Een geweldige manier om de verbeelding van je kind te prikkelen en eindeloos veel verschillende scènes uit te vinden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories