Mooie muziekmobiel Peacock - Hazel

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM189

Geef deze wondermooie muziekmobiel uit organisch katoen een plaatsje bij je thuis en de kamer krijgt meteen een unieke en stijlvolle toets.

Ook boven de verzorgingstafel kan hij vrolijk ronddansen en als je aan de houten ring trekt zingt deze pauw een rustgevend slaapliedje voor je kleinste schattebout.

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1012B.20

TypeMuziekmobielen
KleurBruin

Stijlvolle muziekmobiel in de vorm van een statige beige pauw Hazel uit organisch katoen van Cam Cam. Deze mooie mobiel heeft mooie geborduurde details en verspreid de zachte melodie 'Lullaby' door de kinderkamer. Hij komt verpakt in een mooie doos zodat het ook leuk is om cadeau te doen.

Afmetingen: 29 x 22 x 10 cm

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

_

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
828.5230.295
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.