set van 3 ornamenten - Gold

Mooie set van 3 ornamenten - Gold

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP051

Maak je huis klaar voor kerst met deze prachtige, handgevouwen papieren kerstballen.

Dit is echt een unieke toevoeging aan je kerstdecoratie en de gouden polkadots maken het plaatje helemaal compleet!

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3702800599

CollectieFabelab Christmas
TypeKerstversiering
KleurMeerkleurig

Doos met 3 stijlvolle, papieren ornamenten met gouden polkadots. Om elk jaar weer boven te halen en de kerstsfeer op een prachtige manier in huis te halen.

Afmeting: 10 cm

Materiaal: papier, katoenen touw, hout

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn steeds super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!