Multifunctioneel schrijfbord - Splash

Staat: Nieuw product

Janod

JS153

Zullen we schooltje spelen of ben je eerder een geboren artiest?

Deze dubbelzijdige, opvouwbare houten ezel bestaat uit een magnetisch uitwisbaar bord en een krijtbord. Er zitten ook tal van accessoires bij om meteen aan de slag te gaan. Afgewerkt met kleurrijke Splash accenten om in de sfeer te komen.

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J09611

SamenstellingenHout
TypeMagneet- en krijtborden
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Dubbelzijdig speelbord Splash van Janod heeft 2 kanten: eentje om met krijt op te schrijven en tekenen, de andere is een magnetisch bord waar je kan spelen met magneten of met een bordstift op kan schrijven. Aan de bovenkant is er plaats voor een papierrol om de mooiste kunstwerken te maken. Het bord is makkelijk in de hoogte verstelbaar en groeit mee met je kroost. Opvouwbaar zodat je het bord makkelijk kan opbergen.

Inclusief 13 accessoires: 6 magneten, 10 krijtjes, 1 viltstift, 1 papierrol, 1 bordwisser en 3 plastic potjes voor verf.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout en plastic
Afmetingen: 58 x 65 x 126 cm - in hoogte verstelbaar van 91 tot 126 cm - schrijfoppervlak: 47 x 47,5 cm

Leuke tip! Vul het speelbord aan met de magnetische Splash letters en speel schooltje met je mini

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.