ballerines ou sandales pour poupée Les Chéries 33cm

Musthave zomerschoentjes - Les Chéries

Staat: Nieuw product

Corolle

'Les Chéries' by Miss Corolle (17)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BLW62

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. De modieuze schoentjes uit de Les Chéries-collectie zijn ideaal voor een trendy outfit voor jouw popje!
De zomer staat voor de deur in poppenland en daar horen hippe zomerschoentjes bij! Kies tussen funky, roze sandaaltjes of stijlvolle, zwarte ballerina's. Geschikt voor Les Chéries poppen van 33 cm en poppenmama's vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories