Mysterieus denkpel - The Key - De roof in Cliffrock Villa

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (57)

Door getuigenissen, vingerafdrukken, camerabeelden en vondsten steeds meer informatie over het uur van de feiten, de dader, de gestolen goederen en de vluchtroute combineren kan je deze mysterieuze zaak oplossen.

Dit spannend denkspel speel je alleen of met elkaar. En het blijft leuk om keer op keer te spelen want elk spel verloopt anders. Kan jij ontdekken wie de roof op Cliffrock Villa heeft gepleegd en hoe de dader te werk is gegaan?

27,99 €

16,79 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305545

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar
STOP/FINISTOP

Spannend deductiespel The Key De Roof in Cliffrock Villa van HABA is een moderne versie van cluedo met een unieke oplossingscontrole met sleutelmechanisme

Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

Aantal spelers: 1-4 jaar
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Spelduur: 15 à 20 minuten
Materiaal: kunststof, beuk, karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories