Mysterieus denkpel - The Key - De roof in Cliffrock Villa

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Door getuigenissen, vingerafdrukken, camerabeelden en vondsten steeds meer informatie over het uur van de feiten, de dader, de gestolen goederen en de vluchtroute combineren kan je deze mysterieuze zaak oplossen.

Dit spannend denkspel speel je alleen of met elkaar. En het blijft leuk om keer op keer te spelen want elk spel verloopt anders. Kan jij ontdekken wie de roof op Cliffrock Villa heeft gepleegd en hoe de dader te werk is gegaan?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305545

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Spannend deductiespel The Key De Roof in Cliffrock Villa van HABA is een moderne versie van cluedo met een unieke oplossingscontrole met sleutelmechanisme

Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

Aantal spelers: 1-4 jaar
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Spelduur: 15 à 20 minuten
Materiaal: kunststof, beuk, karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories