Nutcase Baby Nutty fietshelm - Love Bug Gloss MIPS

Eerste fietshelm met hartjes, voor baby's en peuters tot 3 jaar

Staat: Nieuw product

Nutcase

Het moment dat je mini mee op de fiets mag is toch wel speciaal. Goede bescherming is cruciaal en met de Baby Nutty mag je ervan op aan dat het hoofdje van je baby perfect beschermd is.

Alleen maar liefde voor deze fietshelm voor baby's vol roze vlinders die ons kriebels geven. Of ga je toch voor een ander origineel Nutcase design? Aan jou de keuze!

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BNG4-1783

CollectieBaby Nutty
TypeFietshelmen
KleurRoze

Baby Nutty fietshelm Love Bug Gloss MIPS is een nieuwe generatie GEN 4 fietshelm voor de allerkleinsten van het premium merk Nutcase. Deze kleinste kinderhelm van Nutcase is uitgerust met het gepatenteerde MIPS Brain Protection System. De Baby Nutty by Nutcase collectie biedt comfort en beschermt, voor baby's en peuters tot 3 jaar.


✔ Aangename pasvorm: zachte vulling
✔ Lichtgewicht
✔ Makkelijk & veilig magnetisch Fidlock sluitsysteem: een magnetisch slot waar het vel van je baby's nekje niet tussen komt te zitten
✔ Voldoende ventilatie & verkoeling dankzij de vele luchtgaten
✔ Extra bescherming tegen rotationele kracht dankzij het toonaangevend MIPS systeem

 

Wat is MIPS?

Dit is een extra, gele bescherming binnenin de helm. Het gepatenteerd design is ontwikkeld en uitgebreid getest in Zweden en bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met je hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd zodat de impact bij een val beter wordt opgevangen. Dit uniek systeem maakt de Nutcase helmen nog veiliger dan dat ze al zijn. Alleen maar top dus!

 

De Baby Nutty is de meest toonaangevende en ideale veiligheidshelm om je baby aan te doen voor zijn of haar eerste fietsavontuur! Geschikt vanaf dat de kindjes mee op de fiets mogen tot max. 3 jaar.

Het vernieuwde ontwerp biedt een maximaal comfort waarbij rekening is gehouden met een juiste hoofdondersteuning en houding voor hun kleine nek en groeiend, fragiel hoofd.

Verkrijgbaar in 1 maat:
XXS - voor baby's met hoofdomtrek 48-52 cm

Tip: Meet de hoofdomtrek van je kindje 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je meteen welke maat je best kiest.

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.666
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!