Nutcase Fietshelm Vio - Maritime MIPS Light

Superlichte en kwalitatieve helm met geïntegreerde LED lichten

Staat: Nieuw product

Nutcase

Stap elke keer weer veilig op je fiets overdag maar vooral ook tijdens donkere dagen dankzij deze blauwe Nutcase Vio helm met geïntegreerde LED-verlichting.

De lichten branden gedurende 3 uur en zijn gemakkelijk op te laden via USB. Vanaf meer dan 150 meter val je op met deze Nutcase helm die ook perfect beschermt dankzij de interne MIPS bescherming.

169,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : VIO-3217

CollectieVio
TypeFietshelmen
KleurBlauw

Fietshelm Vio Maritime MIPS Light uit de collectie van Nutcase. In de kern heeft de Vio een exclusief en gepatenteerd Exo-skelet, waardoor de VIO een van de lichtste 360° LED-helmen op de markt is. Fiets veilig tijdens donkere dagen dankzij deze MIPS-helm met geïntegreerde verlichting!

✔ Extra bescherming tegen rotationele kracht dankzij het toonaangevend MIPS systeem in de helm
✔ Matte finish
✔ Met magnetische Fidlock-systeem om de helm makkelijk aan en uit te doen
Geïntegreerd 360˚ LED-verlichting: aan de voorzijde produceert het witte LED licht 200 lumen en de rode en oranje zij- en achterlichten 65 lumen.
✔ 360° zichtbaarheid en reflecterende details
✔ Comfortabele fit en afneembare visor

Maten: Verkrijgbaar in 2 maten: S / M (55-59 cm) en L / XL (59- 62 cm)
Gebruiksadvies: de lichten van de VIO-helm kunnen 3 uur branden en zijn eenvoudig op te laden via USB.

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming voor je baby, kind of jezelf. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!