Nutcase Little Nutty fietshelm - Sock Hop Gloss MIPS

Muntgroene kinderhelm met strik en gepatenteerd MIPS systeem, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Nutcase

My Little Nutty by Nutcase (14)

Als je mini gaat steppen, leert fietsen of rolschaatsen doe het dan in alle veiligheid zonder in te boeten op stijl. Doe het dan met deze zalige Little Nutty fietshelm voor hippe kleuters.

Nutcase zet de norm voor plezier en veiligheid als het gaat om betrouwbare kinderhelmen.

89,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LNG4-1845

CollectieLittle Nutty
TypeFietshelmen
KleurMuntgroen
Korting- 40 %

Little Nutty fietshelm Sock Hop Gloss MIPS is een nieuwe generatie GEN 4 kinderhelm van Nutcase, uitgerust met de gepatenteerde MIPS Brain Protection System. De Little Nutty by Nutcase collectie is er voor hippe kleuters vanaf 3 jaar en kan gebruikt worden om te leren fietsen, te steppen of skaten!

 

✔ Volledig aanpasbaar aan je kleintjes hoofd 
✔ Licht in gewicht, met reflecterende details aan de riempjes en op de helm
✔ Makkelijk & veilig magnetisch Fidlock sluitsysteem 
✔ Nog betere bescherming dankzij het toonaangevend MIPS systeem
✔ Verkoeling dankzij 11 voorgevormde ventilatieopeningen
✔ Inclusief afneembare zonne/regenklep die ook een update kreeg

 

Wat is MIPS?

Dit is een extra, gele bescherming binnenin de helm. Het gepatenteerd design is ontwikkeld en uitgebreid getest in Zweden en bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met je hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd zodat de impact bij een val beter wordt opgevangen. Dit uniek systeem maakt de Nutcase helmen nog veiliger dan dat ze al zijn. Alleen maar top dus!

 

De Little Nutty helm heeft een vulling die super zacht is. Dankzij de makkelijk aanpasbare zijriempjes en de draairing achteraan is de helm perfect aan te passen aan elk kinderhoofd. Deze kinderhelm is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Verkrijgbaar in 2 maten:
XS - (T) voor peuters met hoofdomtrek 48-52 cm
S - (Y) voor kleuters met hoofdomtrek 52-56 cm 

Tip: Zullen we je hersenen eens meten? ;-) Meet de hoofdomtrek van je kind 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je meteen welke maat je best kiest. 

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.666
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/11/2022
GOED
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!
Collectie My Little Nutty by Nutcase
Inspiratie en stories